Adjoa Moon – Fucking horny #5

Adjoa Moon – Fucking horny #5

SHOWNOTES

Met haar hand bedekte Ayana de mond van Afoley. ‘Shh…’De auto reed hard over de snelweg. De tranen sprongen Afoley in de ogen. Speels werd er in haar nek gestreeld. ‘Ik kan niet…’ zei ze bijna geluidloos. Ze draaide met haar heupen. De radio stond kapot luid en de Uber-chauffeur blèrde hard mee: ‘I don’t talk much, I just show action.’ Ayana wreef met zachte bewegingen over Afoleys clit. Ze wist precies hoe lekker ze dat vond en hoe ze op deze bewegingen zou reageren. Voorzichtig gleed Ayana met haar wijs- en middelvinger tegelijk bij haar naar binnen. Ze voelde hoe nat ze was. Via de spiegel hield Afoley de chauffeur in de gaten, maar hij leek zich van geen kwaad bewust. – Adjoa Moon

Het is wéér feest! Onze tweede seksverhalenbundel getiteld Fucking horny verschijnt 4 oktober. In de aanloop naar dit HETE moment verschijnt er elke dag een bonusaflevering waarin we praten met auteurs die een bijdrage hebben geschreven.

In deze aflevering is Adjoa Moon te gast, die het verhaal ‘Once upon a blue moon’ schreef. We hebben het over onderzoeken en ontdekken van je femininiteit en masculiniteit, het kunnen zijn van een rolmodel, spiritualiteit en taboes.  

Het transcript komt later online.

Pre-order Fucking horny bij Scheltema

DE GAST: Adjoa Moon

Shownotes

  • Bloem des levens
  • Tommy Boys, Lesbian Men, And Ancestral Wives – Ruth Morgan, Saskia Wieringa, bol.com

Stuur ons post!

Geef je reactie

Reageer via Instagram

Producer: Daniël van de Poppe

Jingles door Lucas de Gier

Website door Liesbeth Smit

DAMN, HONEY is onderdeel van podcastnetwerk Dag & Nacht Media

Ga naar de bovenkant