Wil ik een kind? Of niet. Of wel. Of toch niet. Of wel? Met Jantine Jongebloed (afl. 131)

Wil ik een kind? Of niet. Of wel. Of toch niet. Of wel? Met Jantine Jongebloed (afl. 131)

SHOWNOTES

Het is nogal wat. Een kind. Je schijnt er de hele tijd voor te moeten zorgen. Maar, zo zegt men, het is ook het mooiste wat er is. Je krijgt er veel voor terug, enzo. Hmm, oké, ja, maar wat als het voor jou niet het mooiste is wat er is? Hoe weet je dat? En wil je een kind omdat je het echt zelf wil, of omdat kinderen krijgen nou eenmaal is wat mensen doen op deze aardbol? Wat als je spijt krijgt? Van dat kind. Of juist van geen kind? Dat klimaatprobleem en het never ending zorgen maken, zijn dat nog dingen die je mee moet nemen in je beslissing? Precies. Het is nogal wat. We hebben het over dit alles en meer met schrijver Jantine Jongebloed, die een boek over haar twijfel schreef. 

TRANSCRIPT Wil ik een kind? Of niet. Of wel. Of toch niet. Of wel? Met Jantine Jongebloed (afl. 131) [PDF]

DE GAST: Jantine Jongebloed

We moeten het even hebben over…

  • ‘Soms wil ik een kind’, het boek van Jantine, Libris
  • Lynn Berger over ‘Spijt van het moederschap’, De Correspondent
  • ‘Spijt van het moederschap’ door Orna Donath, Libris

Sponsors

Deze aflevering wordt gesponsord door Emma Matras. Bestel nu op emma-sleep.nl en krijg tot 55% korting tijdens Maand van Oranje. Met de code HONEY10 ontvang je ook nog eens 10% extra korting.

En onze tweede sponsor: The Oh Collective. Met de code damnhoney – aan elkaar geschreven – krijg je bij elke aankoop op www.theohcollective.com een glijmiddel op waterbasis cadeau. Goed om te weten: je moet zélf het glijmiddel opsnorren op de site en toevoegen aan je mandje. Bij het afrekenen wordt de prijs verrekend.

Stuur ons post!

Geef je reactie

Reageer via Instagram

Producer: Daniël van de Poppe

Jingles door Lucas de Gier

Website door Liesbeth Smit

DAMN, HONEY is onderdeel van podcastnetwerk Dag & Nacht Media

Ga naar de bovenkant