Aflevering 45 – Over vaderschap, feminisme en mannelijkheid met Yousef Gnaoui en Pepijn Lanen

SHOWNOTES

Het werd weer eens tijd voor mannen! En dus nodigden we er voor aflevering 45 twee uit. Artiesten, vaders en de hosts van één van de leukere podcasts van Nederland: Yousef Gnaoui en Pepijn Lanen, ook wel bekend als Sef en Faberyayo, ook wel bekend als Yous en Yay. Dankzij hun podcast wisten we al dat ze extreem goed zijn in oeverloos lullen en ze stelden niet teleur. Hou je vast voor twee uur en twee minuten lang gebabbel over man-zijn en feminisme, over ‘the scene’ en machogedrag, over vaderschap en papadag. We waren zo’n beetje halverwege onze vragen toen we vroegtijdig moesten afbreken, want te veel gelul en volle agenda’s (dit was nou net die dag dat de aapies/meisjes/kindjes naar de opvang waren en álles moest gebeuren), dus later nog maar eens verder kletsen.

DE GASTEN: Yousef Gnaoui & Pepijn Lanen

Yous & Yay

  • Luister naar de podcast ‘Yous & Yay: New Emotions’ via Spotify of iTunes

Yousef Gnaoui

Pepijn Lanen

De femi-mist in

POST

We moeten het even hebben over…

DAMN, HONEY NO

DAMN, HONEY YES

Sponsor: De Condomerie

Het nummer waar Yousef naar verwijst van Extince heet Grootheidswaan. De lyrics: ‘Ik loop een condomerie binnen en vraag waar is de paskamer’

We hebben een SPONSOR! En het is er een die de vaste luisteraar niet onbekend is: dé speciaalzaak met VEEL kennis over condooms & glijmiddel & alles voor leuke en veilige sexytime: de Condomerie. Eerder maakten we al eens een twee uur durende aflevering met ‘condomologen’ Theodoor en Kalja, omdat we zo razend enthousiast over de winkel en hun expertise zijn, maar nu mogen we dus officieel reclame voor ze maken. Erg geweldig, want dankzij de Condomerie kunnen we dus deze podcast maken. Bij De Condomerie helpen ze je met liefde bij je zoektocht naar het perfecte condoom. Want hoe beter de maat, hoe lekkerder én veiliger je sexytimes.

Bezoek de winkel in Amsterdam op Warmoesstraat 141 of ga naar condomerie.com

Stuur ons post!

Geef je reactie

Reageer via Instagram

Producer: Daniël van de Poppe

Jingles door Lucas de Gier

Website door Liesbeth Smit

DAMN, HONEY is onderdeel van podcastnetwerk Dag & Nacht Media

Ga naar de bovenkant