De Women’s March, mannenhaat en genaaide sekswerkers. Met Enaam Ahmed Ali en Santi van den Toorn (afl. 62)

Home/Activisme, Feminisme, Podcast, Politiek/De Women’s March, mannenhaat en genaaide sekswerkers. Met Enaam Ahmed Ali en Santi van den Toorn (afl. 62)

De Women’s March, mannenhaat en genaaide sekswerkers. Met Enaam Ahmed Ali en Santi van den Toorn (afl. 62)

SHOWNOTES

Na een week vol STEM, HONEY-afleveringen zijn we deze zaterdag gewoon weer van the party met een doodnormale, alledaagse, doorsnee DAMN, HONEY-aflevering en wel over de Women’s March die op zondag 7 maart plaatsvindt. Feministen in hart en nieren Enaam Ahmed Ali en Santi van den Toorn zitten allebei in het bestuur van de March en vertellen over het belang van de beweging en hoe je dat eigenlijk aanpakt: actief aan de bak gaan binnen het feminisme. Verder: hoe hebben twee vulva’s in hemelschnaam seks? Marie Lotte komt uit de kast als mannenhater en sekswerkers mogen wéér niet aan het werk. We deden een poging om kort van stof te zijn (geef toe: jullie zijn ons zat na al dat politiek gebabbel. Wíj zijn ons zat na al dat politiek gebabbel), maar uiteindelijk lukte dat maar half. Als je het nog aankunt: knal die podcast aan. 

PS: soms is het vinden van een DAMN, HONEY YES een ware queeste, soms neem je een aflevering op en wordt een paar dagen later een motie aangenomen om de 5 dagen bedenktijd bij abortus te schrappen én een motie aangenomen om anticonceptie het basispakket in te krijgen. 

DE GASTEN: Enaam Ahmed Ali & Santi van den Toorn

Enaam Ahmed Ali

Santi van den Toorn

POST

We moeten het even hebben over…

DAMN, HONEY NO

DAMN, HONEY YES

Sponsor: HelloFresh

Met promocode HELLODAMNHONEY krijg je 45 euro korting over je eerste drie maaltijdboxen

Heb je interesse om te adverteren in deze podcast? Neem dan contact op met Dag en Nacht Media via adverteren@dagennacht.nl 

Stuur ons post!

Geef je reactie

Reageer via Instagram

Producer: Daniël van de Poppe

Jingles door Lucas de Gier

Website door Liesbeth Smit

DAMN, HONEY is onderdeel van podcastnetwerk Dag & Nacht Media

Ga naar de bovenkant