Nydia van Voorthuizen & Marie Lotte Hagen

DAMN HORNY

Hete verhalen zoals je ze nooit eerder las

Tot nu toe heeft de wondere wereld van de seksverhalen Marie Lotte en Nydia vaak teleurgesteld. Bakken cis- en heteronormativiteit, schoonheidsideaal galore, het gros wordt verteld vanuit de mannenblik, en breek hen de bek niet open over dat eeuwige geseksualiseer van lesbische vrouwen en het fetisjeren van dikke mensen, trans mensen of mensen met een beperking. Dit is ons hete tegengeluid.

Erotische bundel waar we zelf heet van worden

Marie Lotte en Nydia namen het heft in eigen handen en stelden een erotische bundel samen met verhalen waar ze zelf heet van worden, geschreven door hun favoriete feministen. Ook beantwoordden hun podcastluisteraars de vraag: ‘Waar krijg jij de hots van?’. Verwacht dikke konten, strap-ons en packers, geile dominante vrouwen en non-binaire personen die weten wat ze willen, klungelseks, communicatie in bed, spank sessies en nog veel meer. Damn horny is een verzameling van diverse seksverhalen, queer as fuck en ver weg van de eeuwige male gaze.

Daar zit ze. In pak, haar benen een beetje wijd, stiletto’s aan haar voeten, drankje in haar hand. Ze trekt haar wenkbrauwen op en knikt subtiel naar me. Ze is duidelijk in control en geniet zichtbaar van deze situatie. Met haar vinger draait ze in de lucht. Het duurt even voor ik snap wat ze bedoelt, maar dan valt het kwartje. Ik moet het briefje omdraaien.

Kijk me aan en trek je string uit.

Ik val nog net niet van m’n kruk en paniek overvalt me. Ik had al moeite met het uittrekken van m’n jas en nu moet m’n string uit?! No way, dit ga ik niet doen. Zachtjes schud ik met m’n hoofd, maar Sappho is onverbiddelijk en knikt met een grijns rond haar mond. Ik hoor haar bijna zeggen ‘O jawel, schatje.’ Schichtig kijk ik om me heen. Het is niet heel druk, de mensen om mij heen zijn vooral bezig met zichzelf. De barvrouw staat glazen te wassen aan de andere kant van de bar. Het licht is gedimd. Oké, ga ik dit doen?

Voorwoord
Voor je begint met masturberen, eerst nog even dit…

In onze podcast Damn, Honey praten we over shit waar wij als vrouwen mee moeten dealen. Het taboe op het ownen van seksualiteit is zoiets. Geil zijn, weten wat je wilt, met Jan(nie) en alleman het bed delen, wilde fantasieën hebben en ze uitvoeren. Het kán allemaal wel als vrouw, maar de menschen vinden er wat van en zullen dat laten merken ook. Niet voor niets is ‘slet’ nog altijd een scheldwoord en bestaat er geen mannelijk equivalent van.

Tot nu toe heeft de wondere wereld van de seksverhalen ons vaak teleurgesteld. Bakken cis- en heteronormativiteit, schoonheidsideaal galore (‘ze was zo lekker slank met dikke tieten en een ronde kont’), het gros wordt verteld vanuit de mannenblik, of: male gaze (‘ze was mooi, maar dat wist ze zelf niet’) en breek ons de bek niet open over dat eeuwige geseksualiseer van lesbische vrouwen en het fetisjeren van dikke mensen, trans mensen of mensen met een beperking. Dit alles doet het niet voor ons.

Geef ons queer seks, beschreven door queer mensen. Geef ons dikke konten en dikke buiken, strap-ons en packers. Hitsige avonturen waarin vrouwen met een beperking de hoofdrol spelen, zonder dat ze een fetisj zijn. Geiligheid over vrouwen en non-binaire personen die weten wat ze willen en daarnaar handelen, maar ook ruimte voor het allemaal nog niet zo weten of ownen, voor klungelseks en communicatie in bed. We misten dat in de seksverhalen die we lazen en daarom hebben we zelf dit boek in elkaar geknald. Aan verschillende mensen (of specifieker: aan niet-cismannen) vroegen we om hun eigen take on hotness met ons te delen. Niet alleen aan auteurs, maar ook aan onze podcastluisteraars en Instagram-volgers. We verklappen niks, maar het gaat echt alle kanten op. Soms werden er drie woorden ingestuurd, soms een compleet uitgedacht scenario met een kop en een staart. Van de ene fantasie glibberden we zowat van de bank, over de ander verbaasden we ons juist (‘O ja, dat kan natuurlijk ook!’). Het laat maar weer eens zien dat iedereen seks en opwinding anders beleeft. Beschouw dit boek daarom als een ode aan wat seks voor niet-cismannen allemaal is en kan zijn en als een pleidooi om er schaamteloos van te genieten.

De weg is vrij, de weg is open.

liefs,

Nydia en Marie Lotte

PS. En nog wat extra LIEFS voor alle auteurs en iedereen die een hotte fantasie instuurde

PPS. Denk je dat je een seksboek koopt, moet je je eerst door twee gortdroge voorwoorden worstelen. Excuus.

PPPS. Ook sorry dat je door al deze PS’en moet. Echt sorry.