Max de Bruin – Fucking horny #3

Max de Bruin – Fucking horny #3

SHOWNOTES

In onze hotelkamer aangekomen parkeer ik mijn rolstoel naast het bed, zodat ik even languit kan gaan liggen om mijn rug te strekken. Mickey zet haar tassen naast de mijne en komt languit naast me liggen. Ze ligt op haar zij en kijkt naar me. Dan heft ze haar bovenlijf iets op en brengt haar gezicht dichter bij het mijne. Ze kust me, eerst teder, maar zodra ik haar kus beantwoord, wordt het kussen vuriger. Ze zwaait haar been over mij heen zodat ze op me zit en leunt voorover om me verder te kussen. Ik streel haar rug en laat mijn handen onder haar shirtje schieten. Ik wil haar shirt uittrekken als ze rechterop gaat zitten en me met een opgetrokken wenkbrauw bestraffend aankijkt: ‘Niet zo snel jij!’ Ze pakt mijn polsen beet en drukt ze boven mijn hoofd tegen mijn kussen. ‘Ik wil dat je ze daar laat liggen,’ beveelt ze. Gelukkig heeft het hoofdeind van het bed spijlen waar ik houvast aan heb. Mickey kust me weer, intens en veeleisend. Ze gaat weer rechtop zitten en trekt haar shirt uit. Mijn adem stokt en ik kreun even bij de aanblik van haar borsten. – Max de Bruin

Het is wéér feest! Onze tweede seksverhalenbundel getiteld Fucking horny verschijnt 4 oktober. In de aanloop naar dit HETE moment verschijnt er elke dag een bonusaflevering waarin we praten met auteurs die een bijdrage hebben geschreven.

In deze aflevering is Max de Bruin te gast, die het verhaal ‘Een appje van Mickey’ schreef. We hebben het over out of your comfort zone gaan, Max’s schrijfproces en het belang van het benoemen en centraal zetten van een rolstoel in een erotisch verhaal. 

TRANSCRIPT Max de Bruin – Fucking Horny #3 [PDF]

Pre-order Fucking horny bij Scheltema

DE GAST: Max de Bruin

Stuur ons post!

Geef je reactie

Reageer via Instagram

Producer: Daniël van de Poppe

Jingles door Lucas de Gier

Website door Liesbeth Smit

DAMN, HONEY is onderdeel van podcastnetwerk Dag & Nacht Media

Ga naar de bovenkant