Sharmila Vooren – Fucking horny #4

Sharmila Vooren – Fucking horny #4

SHOWNOTES

Je keek me bewonderend aan, net als toen je in de deuropening stond. Ik raakte verzand in je ogen en je gekreun en raakte mijn controle over je kwijt; je brak los. Maar we verbraken ons oogcontact niet en ik bleef op je rijden. Je begon mij af te trekken met één hand, terwijl je met de andere mijn hele lichaam streelde. Onze ademhaling werd steeds zwaarder, ik voelde mijn hart tekeergaan en zag hoe jouw spieren zich aanspanden. Ik begon steeds harder te kreunen en mijn handen grepen de dekens vast. Ik voelde dat ik bijna klaarkwam. Ik krulde mijn rug naar achteren en legde mijn hoofd even in mijn nek. Je duwde mij richting je gezicht en begon mij opeens te pijpen, terwijl ik nog op je reed. Fucking hell, ik wilde dat dit nooit zou stoppen. – Sharmila Vooren

Het is wéér feest! Onze tweede seksverhalenbundel getiteld Fucking horny verschijnt 4 oktober. In de aanloop naar dit HETE moment verschijnt er elke dag een bonusaflevering waarin we praten met auteurs die een bijdrage hebben geschreven.

In deze aflevering is Sharmila Vooren te gast, die het verhaal ‘Voor de eerste keer’ schreef. We hebben het over grenzen stellen, opwinding, OnlyFans en herkenning zoeken in porno. 

TRANSCRIPT Sharmila Vooren – Fucking horny #4 [PDF]

Pre-order Fucking horny bij Scheltema

DE GAST: Sharmila Vooren

Shownotes

  • Satisfyer Men Heat Vibration (gebruik VEEL GLIJMIDDEL op waterbasis) op bol.com

Stuur ons post!

Geef je reactie

Reageer via Instagram

Producer: Daniël van de Poppe

Jingles door Lucas de Gier

Website door Liesbeth Smit

DAMN, HONEY is onderdeel van podcastnetwerk Dag & Nacht Media

Ga naar de bovenkant