Een theatervoorstelling van DAMN, HONEY

ZELF WETEN

Je flappen moeten verbergen
Dat seks om de man draait
Dat feministen mannen haten
Het vrouwelijk orgasme als een mystiek, onbegrijpelijk ding
Dat het je eigen schuld is als je wordt nageroepen

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, de founding mothers van DAMN, HONEY de podcast, zijn er klaar mee. In deze voorstelling over shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen, schoppen ze dit soort misverstanden met verve voor je onderuit.

Aan de hand van hun eigen ervaringen laten ze zien hoe absurd sommige dingen zijn die we met z’n allen als doodnormaal beschouwen.

Marie Lotte en Nydia breken dwars door alle taboes heen en praten open over alles waarvan ze vroeger dachten dat Niemand Dit Ooit Te Weten Mocht Komen, in de hoop dat jij je minder alleen voelt.

Verwacht een carrousel met slecht geacteerde sketches, wellicht wat experimentele dans hier en daar, veel zelfspot, een lach en misschien zelfs een traan.

Feminisme niet meer nodig in Nederland? Onzin. Alleen al omdat je nu zit te twijfelen of je wel naar deze voorstelling wilt, omdat er misschien wel een prominente rol is weggelegd voor okselhaar (brrr) of menstruatiebloed (gatverdamme)*.

TW: in deze voorstelling komen onderwerpen als seksueel grensoverschrijdend gedrag, eetstoornisproblematiek en victim blaming voorbij

*Marie Lotte en Nydia ontkennen noch bevestigen dat dit het geval is

Nydia en Marie Lotte poseren in grote baljurken

JA, IK WIL! WAAR KOOP IK TICKETS?!

In het najaar van 2023 toeren we opnieuw door het land met onze show ZELF WETEN! Kijk in de lijst hieronder of we jouw kant op komen en koop meteen je kaartje(s)!

Dit is géén podcastopname, maar een full blown theater BELEVING. Zorg dat je erbij bent, dus. Of niet. Zelf weten.

Nydia en Marie Lotte poseren in grote baljurken

Speellijst 2023

Wat een zure wijven. Die hebben sowieso okselhaar.

– Vent op Twitter

Weet die Marie Lotte zeker dat ze gay is?

-Kerel in Marie Lottes mail

Mannen hebben het ook heel zwaar, hoor.

– Vent op Twitter