Tijn de Jong – Fucking horny #6

Tijn de Jong – Fucking horny #6

SHOWNOTES

Ik denk aan haar warme, zachte lijf en word meteen geil. Er is op deze wereld niks wat ik zo graag doe, als haar genot geven. Als seks zou betekenen dat ik de rest van mijn leven alleen nog haar heerlijke kutje mag proeven, is het voor mij perfect. Weet je wat ik geil vind? Als ze haar handen achter mijn hoofd legt en mijn mond dicht tegen haar natte, gezwollen vulva duwt. Ik wil verdrinken in haar geilheid, in dienst staan van haar genot. De gedachten eraan maken me al hitsig. Ik trek mijn shirt uit en ga voor haar voeten op mijn knieën zitten. Ik kijk haar ondeugend aan en zeg : ‘Ik wil je proeven, mag ik je alsjeblieft likken?’  – Tijn de Jong

Het is wéér feest! Onze tweede seksverhalenbundel getiteld Fucking horny verschijnt 4 oktober. In de aanloop naar dit HETE moment verschijnt er elke dag een bonusaflevering waarin we praten met auteurs die een bijdrage hebben geschreven.

In deze aflevering is Tijn de Jong te gast, die het verhaal ‘Helemaal mij’ schreef. We hebben het de lange weg naar ultiem genieten van seks, jezelf ontdekken, communicatie en sekstoys. 

Het transcript komt later online.

Pre-order Fucking horny bij Scheltema

DE GAST: Tijn de Jong

Shownotes

  • Videos van pornoregisseur Jennifer Lyon Bell
  • Satisfyer Pro 2+ op nachtkastje.nl
  • Satisfyer Pro G-spot Rabbit Vibrator op bol.com
  • Mail & Female Amsterdam (WINACTIE, flyer in het boek) website

Stuur ons post!

Geef je reactie

Reageer via Instagram

Producer: Daniël van de Poppe

Jingles door Lucas de Gier

Website door Liesbeth Smit

DAMN, HONEY is onderdeel van podcastnetwerk Dag & Nacht Media

Ga naar de bovenkant