Yael van der Wouden – Fucking Horny #7

Yael van der Wouden – Fucking Horny #7

SHOWNOTES

Er gebeurde niks, die avond. We dronken, we dansten. Ik kwam dichtbij, zwetend en ongemakkelijk en zij – een kop langer – keerde zich van me af. Ging iets te drinken halen. Ze kwam niet terug. Ik vond haar bij de wc’s, met een ander meisje aan het zoenen. Het voelde als wraak. Het werkte. Ik ging in mijn eentje naar huis, heb in een bloempot overgegeven, stuurde haar een bericht: Oké dan. De volgende ochtend, haar antwoord: Yep . Ik dacht er een tijdje over na. Over mijzelf, over vroeger. Over de geur van haargel in de badkamer en de lange gang tussen het aardrijkskundelokaal en de grote aula. Ik dacht na over dertienjarige Nicky, in haar Zeeman-spijkerbroek en gestreepte trui. Hoe ze over haar stuur bukte op de fiets. Ik typte: Nu normaal dan maar? Weer duurde het vijf dagen. En toen, ’s avonds, haar bericht: I guess. Zo begon het, tussen ons. Een wrange vriendschap. We mochten elkaar maar half.Ik hielp haar verhuizen, zij hielp mij met de uitvaart van mam; ik kookte een keer, zij reed mij naar het noorden. En toen waren we er ineens: elke keer de laatst gebelde op de bellijst. Het laatste bericht in de berichten-log : te stoned om de afstandbeididhsg j te bereiken…tv te luid…help…Zo begon het. Een niet-vriendschap, toen een vriendschap. Toen de rest: een stad in brand, en wij in een auto en haar vriendin die niet mee wilde, en toen waren we met z’n tweeën: een hut met een bed en drie geweren in een zak. – Yael van der Wouden

Het is wéér feest! Onze tweede seksverhalenbundel getiteld Fucking horny verschijnt 4 oktober. In de aanloop naar dit HETE moment verschijnt er elke dag een bonusaflevering waarin we praten met auteurs die een bijdrage hebben geschreven.

In deze aflevering is Yael van der Wouden te gast, die het verhaal ‘Het is de zombie-apocalypse en de Beach Boys komen op de radio’ schreef. We hebben het over hoe het idee ontstond om een verhaal te schrijven met de zombie-apocalypse op de achtergrond en hoe ook tijdens een crisis de normale momenten blijven bestaan. Verder praten we over hoe Yael begon met het schrijven van erotische verhalen en geeft ze advies hoe je zelf het beste een seksverhaal kan schrijven. 

Het transcript komt later online.

Pre-order Fucking horny bij Scheltema

DE GAST: Yael van der Wouden

Shownotes

  • De serie Fleabag, IMDB
  • De stam van de holenbeer – Jean M. Auel, Libris

Stuur ons post!

Geef je reactie

Reageer via Instagram

Producer: Daniël van de Poppe

Jingles door Lucas de Gier

Website door Liesbeth Smit

DAMN, HONEY is onderdeel van podcastnetwerk Dag & Nacht Media

Ga naar de bovenkant