Daan Borrel – Fucking horny #1

Daan Borrel – Fucking horny #1

SHOWNOTES

Ik voel hoe mijn vagina bewegingen begint te maken, als een vissenmondje, een ijzerachtig gevoel in mijn hele vulva, ik sluit mijn ogen, cirkel dan met wijs- en middelvinger over het buitenste stuk van mijn clitoris, ze springt meteen aan, ik voel haar stijf worden aan de buiten- en binnenkant, ik sjor mijn spijkerbroek uit zodat ik mijn benen meer kan openen, draai langzaam rondjes om de natte ingang van mijn vagina om mezelf te teasen, ze trekt zich samen, zuigt haast, alsof ze naar iets reikt, mijn onderbuik zoemt, het weeïge gevoel verspreidt zich naar mijn bovenbenen en borst, ik adem diep in en uit, voel mijn schouders zich ontspannen, ik open mijn ogen, de hemel is inktblauw geworden, ik pak de rammelaar naast me ondersteboven vast, sluit mijn ogen weer, stimuleer met mijn ene hand mijn clitoris ter-wijl ik met mijn andere hand het plastic ding langzaam naar binnen breng, o. – Daan Borrel

Het is wéér feest! Onze tweede seksverhalenbundel getiteld Fucking horny verschijnt 4 oktober. In de aanloop naar dit HETE moment verschijnt er elke dag een bonusaflevering waarin we praten met auteurs die een bijdrage hebben geschreven.

In deze aflevering is Daan Borrel te gast, die het verhaal ‘Fuck the pain away’ schreef. We hebben het over de combinatie tussen zorg en seks. 

TRANSCRIPT Daan Borrel – Fucking Horny #1 [PDF]

Pre-order Fucking horny bij Scheltema

DE GAST: Daan Borrel

Shownotes

Stuur ons post!

Geef je reactie

Reageer via Instagram

Producer: Daniël van de Poppe

Jingles door Lucas de Gier

Website door Liesbeth Smit

DAMN, HONEY is onderdeel van podcastnetwerk Dag & Nacht Media

Ga naar de bovenkant